"ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ" ΣΤΗΝ ΆΜΦΙΣΣΑ

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΩΣ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ

 

Μια ξεχωριστή νύχτα από τις άλλες υπόσχεται ο Δήμος Δελφών και το Επιμελητήριο Φωκίδας να είναι η νύχτα του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Μια νύχτα μεγάλων προσφορών, όπου τα καταστήματα της πόλης θα έχουν αναρτημένο σε εμφανές σημείο, το ειδικό σήμα «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» στις βιτρίνες τους, για να μπορέσουν οι πολίτες να κάνουν τις αγορές τους σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ, αμέτρητες δράσεις θα φιλοξενηθούν στο ευρύτερο κέντρο της πόλης, ενώ η πρόσβαση σε αυτό θα γίνεται μόνο με τα πόδια.

Μετά τα μεσάνυχτα, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στην Πλατεία Ησαΐα με έπαθλα χρηματικά ποσά για τους καταναλωτές που ψώνισαν κατά την διάρκεια της βραδιάς από τα καταστήματα της Άμφισσας, μία ευγενική προσφορά των επαγγελματιών της πόλης προς τους καταναλωτές, θέλοντας να τους ευχαριστήσουν για την στήριξη που παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια στην τοπική αγορά!

Επιπρόσθετα στους δρόμους και στις πλατείες της πόλης θα συναντήσετε ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ, παιχνίδια, μπαλόνια, face painting, κ.λ.π.

Η βραδιά θα κλείσει μουσικά από σχήματα και συγκροτήματα που θα φιλοξενηθούν από τα καταστήματα της πόλης προσφέροντας άφθονη διασκέδαση στους καταναλωτές μέχρι το ξημέρωμα.

Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, για να χαρούμε όλοι μαζί τη «Λευκή Νύχτα» της Άμφισσας.

 

 

Με εκτίμηση,

 

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Άμφισσας       Ο Πρόεδρος του Επιμ/ρίου Φωκίδας

 

 Αριστείδης Αγγελόπουλος                        Γεώργιος Γαζής

                      

 

Συννημένα
Download this file (ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ 2017.jpg)ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ 2017.jpg101 Kb