Συνάντηση φορέων με τον κ.Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας για την παραβατικότητα των roma.

Τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας, κ.Κων. Πέτσα επισκέφθηκαν την Τρίτη 14 Μαΐου 2018, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φωκίδας κ.Βασ.Αυγερινός, ο Δήμαρχος Δελφών κ.Αθαν. Παναγιωτόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας κ.Ευάγ. Κατσαγούνος, αναφορικά με την παραβατικότητα των ROMA.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και οι  Αστυνομικοί Διευθυντές Φωκίδας, κ.Ιωάν. Νταλαχάνης, επικεφαλής στην Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας και ο κ. Γεώρ. Καραχάλιος, βοηθός Αστυνομικού Διευθυντή Φωκίδας.

Στον κ. Εισαγγελέα γνωστοποιήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες της Άμφισσας, ειδικότερα δε, οι καταστηματάρχες, από την παραβατική συμπεριφορά των ROMA. Επίσης συζητήθηκαν τρόποι δραστικότερης αστυνόμευσης απέναντι στις διαδοχικές αξιόποινες πράξεις, ώστε να προληφθούν στο μέτρο του μέγιστου δυνατού νέα κρούσματα και να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Επιπρόσθετα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φωκίδας, μετά και την πρόσφατη ομόφωνη (02/05/2018) απόφαση των μελών του Δ.Σ., κατέθεσε έγγραφο-αναφορά στον κ.Εισαγγελέα, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα η Διοίκηση του Επιμ/ρίου Φωκίδας έχει γίνει αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών από επαγγελματίες-μέλη του, σχετικά με την παραβατική συμπεριφορά των ROMA.