MEAT & GRILL DAYS 10-11-12 Νοεμβρίου 2018

Νέα εποχή ξεκινά για την έκθεση κρέατος Meat Days που πλέον διευρύνει το χαρακτήρα και τα προϊόντα της και μετονομάζεται σε MEAT & GRILL DAYS.

 

Από τις 10 έως και τις 12 Νοεμβρίου 2018, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo 

θα παρουσιαστούν μαζί όλη η αλυσίδα της αγοράς κρέατος από την παραγωγή και τη μεταποίηση μέχρι την παρουσίαση στον τελικό καταναλωτή και στον πελάτη της μαζικής εστίασης.

 

Η 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια και πλέον έχει καθιερωθεί ως μια ιδιαίτερα δυναμική, επαγγελματική έκθεση με εξειδίκευση στον τομέα της και με μεγάλη συμμετοχή.

 

Στόχος της 6ης διοργάνωσης της έκθεσης για το κρέας & τα προϊόντα του και τη μαζική εστίαση είναι να συγκεντρώσει περισσότερους από 220 εκθέτες με αρκετές διεθνείς συμμετοχές ξένων αντιπροσώπων, σφαγείων και αγοραστών ξένων αλυσίδων. Να έχει διεθνή χαρακτήρα με το 10% των εκθετών να προέρχεται από το εξωτερικό, ενώ το 5% των επισκεπτών να είναι από άλλες χώρες όπως Ολλανδία, Γαλλία, Πολωνία, Κύπρος, Βουλγαρία, Ιταλία, Ισπανία, Ρουμανία, Τουρκία κ.λπ.

Οι βασικές κατηγορίες επισκεπτών είναι οι εξής:

 

Εμπόριο λιανικής: κρεοπωλεία, αλυσίδες super market, meat markets, παντοπωλεία, delicatessen, αγοραστές μεγάλων αλυσίδων franchise • Χονδρεμπόριο: Food Service, εφοδιασμού και διανομής τροφίμων • Στελέχη και επιχειρηματίες της μαζικής εστίασης: Chef, εστιατόρια, ψητοπωλεία, εταιρείες catering, ξενοδοχεία, τομέας fast food • Εμπορία κρέατος: Αντιπρόσωποι σφαγείων, εισαγωγείς, έμποροι κρέατος, πουλερικών και ζώντων ζώων • Παραγωγοί: Ελληνικές κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες • Βιομηχανία: Εταιρείες επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος, πουλερικών και σκευασμάτων, αλλαντοβιομηχανίες, σφαγεία, εταιρείες τυποποίησης και συσκευασίας προϊόντων κρέατος • Επιστημονικό προσωπικό (κτηνίατροι, γεωπόνοι, τεχνολόγοι τροφίμων, χημικοί κ.ά.).

 

Οι βασικές κατηγορίες εκθετών είναι οι εξής:

Έμποροι και βιομηχανίες προϊόντων κρέατος (γύρος, μπιφτέκια, κεμπάπ, σουβλάκια, πανέ προϊόντα κ.ά.) • Έμποροι κρέατος & πουλερικών (χοιρινά, μοσχαρίσια, κοτόπουλα, αμνοερίφια, κουνέλια κ.ά.) • Βιομηχανίες και εργαστήρια αλλαντικών (λουκάνικα, αλλαντικά, παστουρμάδες, παραδοσιακά τοπικά προϊόντα κ.ά.) • Αντιπρόσωποι ξένων σφαγείων • Ελληνικές κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες • Πρώτες ύλες για τη βιομηχανία και την αλλαντοποιία • Μπαχαρικά, dressing και μαρινάτες • Προϊόντα συνοδευτικά του κρέατος (πίτες, πατάτες, ψωμάκια, σαλάτες, ζυμαρικά, λάδια κ.ά.) • Εξοπλισμός και μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας κρέατος • Εξοπλισμός συσκευασίας και ζύγισης • Εξοπλισμός επαγγελματικής κουζίνας & Grill • Τεχνολογίες, ιχνηλασιμότητα και σήμανση προϊόντων • Ψυγεία, βιτρίνες και θάλαμοι ψύξης • Γραμμές διακίνησης κρεάτων και inox κατασκευές • Μελέτη, σχεδίαση και διακόσμηση κρεοπωλείων και χώρων εστίασης • Υπηρεσίες συμβούλων και πιστοποίηση HACCP, ISO κ.λπ • Μεταφορές, αποθηκεύσεις και διανομή τροφίμων (food logistics) • Εκπαίδευση, σχολές Chef και τουριστικών σπουδών.

Μαζί 2 σημαντικές επαγγελματικές εκθέσεις

 

Η 6η διοργάνωση της έκθεσης MEAT & GRILL DAYS 2018 θα διεξαχθεί παράλληλα με άλλες 2 επαγγελματικές εκθέσεις που αφορούν στα τρόφιμα:

- Την 5η διοργάνωση της έκθεσης DAIRY EXPO, η οποία αποτελεί τη μοναδική επαγγελματική έκθεση για την Γαλακτοκομία και Τυροκομία στη χώρα μας.

- Την έκθεση FROZEN FOOD, η οποία παρουσιάζει: λύσεις στις υπηρεσίες Food Logistics & διανομής τροφίμων, εξοπλισμό και συστήματα βιομηχανικής ψύξης, κατεψυγμένα τρόφιμα

 

Οι 2 αυτές εκθέσεις διοργανώνονται παράλληλα τις ίδιες ημερομηνίες σε διαφορετικές αίθουσες, ενώ η είσοδος των επισκεπτών γίνεται με την ίδια πρόσκληση. Η σημαντική αυτή συνέργεια δίνει μια μοναδική ευκαιρία σε όλους τους επαγγελματίες να συναναστραφούν και να κάνουν περισσότερες κι αποδοτικότερες επαγγελματικές επαφές με εκθέτες και επισκέπτες.