ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ

• ΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ
  • ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Φωκίδας, ανακοινώνει ότι, οι Εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, θα διεξαχθούν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 στην Άμφισσα, στην έδρα του Επιμελητηρίου (Γιδογιάννου 7) και από ώρα 08:00’ έως 18:00’.

Ο αριθμός των εδρών ανά Τμήμα, έχει ως εξής:

• Τμήμα Εμπορικό: Έξι (6) έδρες.
  • Τμήμα Υπηρεσιών: Έντεκα (11) έδρες.
  • Τμήμα Μεταποιητικό: Τέσσερις (4) έδρες.

Η σύνταξη των προσωρινών εκλογικών καταλόγων θα γίνει μέχρι την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017. Την ίδια ημερομηνία (09/11/2017) οι προσωρινοί κατάλογοι θα κυρωθούν από την Εκλογική Επιτροπή και θα εκτεθούν επί τρεις (3) συνεχείς ημέρες στο κατάστημα του Επιμελητηρίου, δηλ. από Δευτέρα 13 Νοεμβρίου  έως και Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 κατά τις εργάσιμες ώρες (07:30’ –  15:00’).

Οι έχοντες αντιρρήσεις κατά των καταλόγων αυτών μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις, την Πέμπτη και Παρασκευή 16 & 17 Νοεμβρίου 2017 αντίστοιχα, καθώς και την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 κατά τις εργάσιμες ώρες (07:30’ – 15:00’). Οι ενστάσεις θα κοινοποιούνται στην Εκλογική Επιτροπή με Δικαστικό Επιμελητή, ενώ η εκδίκασή τους θα γίνει από την Εκλογική Επιτροπή εντός τριών ημερών, δηλ. έως και  την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017. Η σύνταξη των οριστικών εκλογικών καταλόγων θα γίνει μετά την εκδίκαση των ενστάσεων.

Άμφισσα, 06/11/2017

Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜ/ΡΙΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ