ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα μεγάλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" για την μαγική "ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ" στην Άμφισσα στις 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο Δήμος Δελφών και το Επιμελητήριο Φωκίδας μετά την μεγάλη επιτυχία της 3ης «Λευκής Νύχτας» στην πόλη της Άμφισσας, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας σε όλους όσοι στήριξαν την προσπάθειά μας και συνέβαλαν στο αποτέλεσμα αυτό.

Αν μπορούσαμε να αποτυπώσουμε σε ένα χαρτί την εικόνα αυτής της μαγικής βραδιάς θα ισοδυναμούσε με χιλιάδες λέξεις.


Ευχαριστούμε από καρδιάς τους καταστηματάρχες της πόλης μας, που συμμετείχαν και στήριξαν την διοργάνωση της «ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» για μία ακόμα φορά, προσφέροντας εκπτώσεις και ανταγωνιστικές τιμές για το καταναλωτικό κοινό, αλλά και για την άψογη συνεργασία τους αναφορικά με την τήρηση του ωραρίου, καθώς και την πλήρη αποκατάσταση των δρόμων μετά το πέρας των εκδηλώσεων.

Επίσης ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας και ειδικά το Τμήμα Τροχαίας Άμφισσας,  για την πολύτιμη βοήθεια τους, ιδιαίτερα όμως, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες που κατέκλυσαν την αγορά της πόλης, παραβλέποντας τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν και με την παρουσία τους έκαναν αυτή τη βραδιά ξεχωριστή.

 

Πρωταρχικός στόχος για εμάς ήταν η αύξηση της επισκεψιμότητας και η τόνωση της αγοράς του εμπορικού κέντρου της πόλης, συνδυάζοντας το πολιτιστικό ενδιαφέρον με την ψυχαγωγία, το αγοραστικό όφελος με την ποιοτική εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

 

Η μεγάλη επιτυχία  της εκδήλωσης αποδεικνύει ότι όλοι μαζί μπορούμε να ζωντανέψουμε την πόλη μας.

 

Σας ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά που μας τιμήσατε & μας στηρίξατε σ’ αυτό το εγχείρημα. Μαζί με την δική σας συμμετοχή αυτή η Νύχτα κατάφερε να γίνει ξεχωριστή για όλους μας...

Για την Δ.Ε. Άμφισσας             Για το Επιμελητήριο Φωκίδας

   Ο  Αντιδήμαρχος                          Ο πρόεδρος

Αριστείδης Αγγελόπουλος              Γεώργιος Γαζής