Διεθνές Συνέδριο Ζυθοποιίας,στις 07 Μαρτίου 2017, στην Αθήνα

Στο πλαίσιο των 4th BeerBartender Awards, διοργανώνεται Διεθνές Συνέδριο Ζυθοποιίας, το International Beer Conference,που θα πραγματοποιηθεί στο Maroussi Plaza, την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017. Στο συνέδριο θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τον κλάδο της ζυθοποιίας (start-up, νομοθεσία, φορολογία, επικοινωνία κα).

Ομιλητές θα είναι στελέχη ζυθοποιείων και ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου καθώς και προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι και ειδικοί από την Ευρώπη.

Στόχος είναι το συνέδριο να γίνει το σημείο αναφοράς, έκφρασης και συζήτησης των προβλημάτων, τεχνολογιών και καινοτομιών του κλάδου στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο.Οι ομιλίες και παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος και κρατήσεις θέσεων στο: http://bit.ly/ibc17-book (Για ομαδικές κρατήσεις επικοινωνήστε με την κα Μαργαριτίδη στα 2130370837 και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Επιβεβαιωμένοι ως τώρα ομιλητές:

http://www.beerbartenderawards.gr/speakers

•             Tim Hampson – Chairman of the British Guild of Beer Writers, Beer Writer & author

•             Dirk Hoplitschek – Berlin Beer Week Organizer, Beer editor

•             Helmut Adam – Bar Convent Berlin & BrewBerlin Organizer, Publisher of Mixology Magazine

•             Giorgos Alexakis – Founder of Hoppy Pub, Thessaloniki

•             Sofoklis Panagiotou – Co-Founder/Brewer of Septem Microbrewery

 

Τα βραβεία καθώς και το Συνέδριο τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, του Δήμου Αμαρουσίου και το “British Guild of Beer Writers”.

Η διοργάνωση γίνεται από την BeerBartender και την Spoon Advisors.

 Στο site της διοργάνωσης μπορείτε να δείτε περαιτέρω πληροφορίες:

 http://www.beerbartenderawards.gr/conference