ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ GOOGLE ΜΕ ΘΕΜΑ “GROW GREEK TOURISM ONLINE”.

Η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Δελφών διοργανώνει σεμινάριο εκπαίδευσης σε συνεργασία με την GOOGLE HELLAS με τίτλο “GROW GREEK TOURISM ONLINE”. 

Το Grow Greek Tourism Online αποτελεί μία πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και τον ΣΕΤΕ, που έχει ως σκοπό να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών τουρισμού σε όλη την Ελλάδα

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 24/10/2016, στην Άμφισσα, ισόγειο Δημαρχιακού Μεγάρου, Πλατεία Κεχαγιά, ώρα 18.00 – 20.00.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Απαραιτήτως πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν ακολουθώντας τον παρακάτω ιστότοπο:

https://events.withgoogle.com/grow-greek-tourism-online-sterea- ellada/registrations/new/.

Επιπλέον, συνεργάτες της πρωτοβουλίας αυτής (Online Advisors) θα βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές για εξατομικευμένες συναντήσεις με επιχειρήσεις:

 1)Στο Γαλαξείδι για επιχειρηματίες από Γαλαξείδι και Δήμο Δωρίδας, στις 26/10 το πρωί

2) Στην Ιτέα για επιχειρηματίες Άμφισσας και Ιτέας , στις 26/10 το απόγευμα

3) Στους Δελφούς για επιχειρηματίες από Αράχωβα, Παρνασσό και Δελφούς, στις 25/10.

Εάν επιθυμείτε μια συνάντηση μαζί τους, δηλώστε το ενδιαφέρον σας εδώ: http://greektourism.withgoogle.com

Για οποιαδήποτε πληροφορία αποστείλετε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.