ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ ΣΤΗΝ 1η ΈΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ «NOSTOS EXPO 2016» ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΑΠΟ 14 ΈΩΣ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016.

Σας ενημερώνουμε ότι το Επιμελητήριο Φωκίδας προτίθεται να συμμετάσχει σε ενιαίο περίπτερο μαζί με τον Δήμο Δελφών, στην 1η Έκθεση για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό “NostosExpo 2016” που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 17 Οκτωβρίου 2016 στη Ναύπακτο.

Το Επιμελητήριο Φωκίδας, αντιλαμβανόμενο τα πολλαπλά οφέλη της προβολής των επιχειρήσεων στην ως άνω Έκθεση, παρέχει τη δυνατότητα (χωρίς κόστος) στις  επιχειρήσεις-μέλη του να προβληθούν μέσω του Επιμ/ρίου.

Παρακαλούμε όσες επιχειρήσεις επιθυμούν, να μας προσκομίσουν ενημερωτικό υλικό έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016  στην γραμματεία του Επιμελητηρίου Φωκίδας (Δ/νση: Γιδογιάννου 7, 331 00  Άμφισσα).

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες & διευκρινήσεις. (τηλ. 2265023651, φαξ 2265022185, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.υπεύθυνοι επικοινωνίας: κ. Λιάκος Αναστ., κα. Παρτίδα Ζαφ.)