ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ Ε.Ε.Α. ΜΕ ΘΕΜΑ:"ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΞΑΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ; ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ. Ε-COMMERCE GATEWAY TO CHINA"

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει στις 14 Σεπτεμβρίου 2016, εκδήλωση για την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων με φιλοξενούμενη την μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρονικών πωλήσεων στον κόσμο, την Κινεζική Alibaba.

Αντικείμενο της παρουσίας τους εδώ είναι να ενημερώσουν τις ελληνικές επιχειρήσεις για τις δυνατότητες που ανοίγονται προώθησης αφενώς των προϊόντων τους αφετέρου των τουριστικών υπηρεσιών τους στον Κινέζο καταναλωτή, μέσω της χρήσης των διαδικτυακών κόμβων  τους Tmaill & Alitrip.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτή την ενημερωτική συνάντηση, θα πρέπει να συμπληρώσουν το παρακάτω ερωτηματολόγιο και να το αποστείλουν στο Ε.Ε.Α. Επίσης θα πραγματοποιηθούν μεμονωμένες συναντήσεις b2b με στελέχη του κινεζικού κολοσσού.

Πληροφορίες:

Επαγγελματικό Επιμελητηριο Αθηνών: Τηλέφωνα 2103380206,2103380203 Φαξ: 2103380211, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Συννημένα
Download this file (Αίτηση Συμμετοχής.pdf)Αίτηση Συμμετοχής.pdf187 Kb