Έκθεση προϊόντων γευσιγνωσίας στην Ναύπακτο

Η Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας & Δωρίδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά  θα πραγματοποιήσει έκθεση τοπικών προϊόντων και γευσιγνωσίας στη Ναύπακτο. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη παραλία της Ψανής στη Ναύπακτο 29 και 30/7/2016.

Παρακαλούμε όσες επιχειρήσεις επιθυμούν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016  στην γραμματεία του Επιμελητηρίου Φωκίδας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες & διευκρινήσεις. (τηλ. 2265023651, φαξ 2265022185, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., υπεύθυνοι επικοινωνίας: κος Λιάκος Αναστ., κα Παρτίδα Ζαφ.)