1st Gourmet Olive Exhibition & delicaciesστη Θεσσαλονίκη, στις 20,21 και 22 Μαΐου 2016
“1st Gourmet Olive Exhibition & delicacies” που θα πραγματοποιηθεί στις 20, 21 και 22 Μαΐου, 2016 στη Θεσσαλονίκη, στο LAB'ATTOIR
Υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης & του Φεστιβάλ Γαστορονομίας
H έκθεση οργανώθηκε με επίκεντρο τους αριστοτέχνες παραγωγούς προϊόντων ελιάς, delicatessen, αρτυμάτων, βοτάνων, καλλυντικών, χρηστικών αντικειμένων υπηρεσιών, εταιριών συσκευασίας και σχεδιασμού και με επιβεβαιωμένους αγοραστές (Hosted Buyers) από 17 χώρες: Σουηδία, Νορβηγία, Ιρλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Φιλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Ουγγαρία, Τσεχία, Αυστρία, Ελβετία, αλλά και πολλούς εγχώριους αγοραστές.
* Επιτρέπονται οι πωλήσεις σε όσους το επιθυμούν.
Βρείτε συνημμένα το (1) Πληροφορικό Έντυπο, την (2) Κάτοψη του Χώρου και την (3)Αίτηση συμμετοχής.