1st Gourmet Olive Exhibition & delicaciesστη Θεσσαλονίκη, στις 20,21 και 22 Μαΐου 2016

1st Gourmet Olive Exhibition & delicacies που θα πραγματοποιηθεί στις 20, 21 και 22 Μαΐου, 2016 στη Θεσσαλονίκη, στο LAB'ATTOIR

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης & του Φεστιβάλ Γαστορονομίας

H έκθεση οργανώθηκε με επίκεντρο τους αριστοτέχνες παραγωγούς προϊόντων ελιάς, delicatessen, αρτυμάτων, βοτάνων, καλλυντικών, χρηστικών αντικειμένων υπηρεσιών, εταιριών συσκευασίας και σχεδιασμού και με επιβεβαιωμένους αγοραστές (Hosted Buyers) από 17 χώρες: Σουηδία, Νορβηγία, Ιρλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Φιλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Ουγγαρία, Τσεχία, Αυστρία, Ελβετία, αλλά και πολλούς εγχώριους αγοραστές.

* Επιτρέπονται οι πωλήσεις σε όσους το επιθυμούν.

Βρείτε συνημμένα το (1) Πληροφορικό Έντυπο, την (2) Κάτοψη του Χώρου και την (3)Αίτηση συμμετοχής.

Συννημένα
Download this file (Aithsh.pdf)Aithsh.pdf86 Kb
Download this file (Πληροφοριακο Εντυπο.pdf)Πληροφοριακο Εντυπο.pdf2558 Kb