ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΈΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ FOODEXPO GREECE 2018

Σας γνωρίζουμε ότι, για μία ακόμα χρονιά, μέλη της Επιχειρηματικής Κοινότητας του Επιμελητηρίου Φωκίδας θα συμμετάσχουν στην Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών «FOODEXPOGREECE 2018», που θα πραγματοποιηθεί, από 10 έως 12 Μαρτίου στο Metropolitan Expo.

Η FOOD EXPO 2018 και η παράλληλη έκθεση Οίνων & Αποσταγμάτων OENOTELIA απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την παραγωγή, τη διανομή και την εμπορία Τροφίμων & Ποτών, τη Μαζική Εστίαση, τη μικρή και οργανωμένη λιανική, την παραγωγή και μεταποίηση αγροτροφικών προϊόντων, τη βιομηχανία ειδών διατροφής και συναφούς μηχανολογικού εξοπλισμού, καθώς και το εξαγωγικό εμπόριο. 

Οι  επιχειρήσεις-μέλη μας, οι οποίες θα συμμετέχουν στην Έκθεση, εντός του περιπτέρου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο Hall1 StandC25, είναι οι κάτωθι:

ΑΓΝΟΣ ΣΑΠΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΔΕΛΦΩΝ - Εργαστήριο χειροποίητου σαπουνιού (Κοι.Σ.Π.Ε. Τομέας Ψυχικής Υγείας Νομού Φωκίδας «Γιάννης Βολίκας»)

ΜΕΛΛΗΝ-PREMIUMORGANICGREEKHONEY - Εργαστήριο Παραγωγής & Τυποποίησης Μελιού (Ρέλλος Κωνσταντίνος)

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΥΘΙΟ - Παραγωγή &Τυποποίηση Ελαιολάδου (Σκορλέτος Παναγιώτης)

ΡΑΚΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΛΩΝΑ - Απόσταξη & Εμφιάλωση Τσίπουρου (Ανδρέου Χρήστος)

Παράλληλα, στο Hall1 Stand Β12, συμμετέχει στην Έκθεση μία ακόμα εμπορική & εξαγωγική επιχείρηση-μέλος του Επιμελητηρίου μας, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής πλαστικών δοχείων και πωμάτων κατάλληλων για συσκευασία τροφίμων:

ΠΛΑΣΤΙΚΑ-Κ.ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Το Επιμελητήριο Φωκίδας εύχεται στους συμμετέχοντες συναδέλφους, «καλές δουλειές».

Συννημένα
Download this file (food-expo-2018.jpg)food-expo-2018.jpg67 Kb