ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ « SALON DESTINATIONS NATURE 2018»

Σας γνωρίζουμε ότι,η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο της τουριστικής  της προβολής, θα συμμετάσχει στην παγκόσμια τουριστική έκθεση (εναλλακτικού τουρισμού) « SALON DESTINATIONS NATURE 2018»,  η οποία θα πραγματοποιηθεί  15-18 Μαρτίου 2018 στο Παρίσι.

Στόχος είναι, σε συνεργασία με τους Δήμους, τα Επιμελητήρια, τους Φορείς και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού, να προβάλουμε και να  αναδείξουμε την Στερεά Ελλάδα σε έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  θα φιλοξενεί  σε δικό της περίπτερο - χωρίς κανένα οικονομικό κόστος- όλους τους Δήμους, τα κατά τόπους Επιμελητήρια αλλά και τις Ενώσεις-Συλλόγους Ξενοδόχων.

Όσοι φορείς επιθυμούν να  αξιοποιήσουν το περίπτερο της Περιφέρειας για την τουριστική προβολή της περιοχής τους θα πρέπει μέχρι 26 Φεβρουαρίου 2018 να  αποστείλουν έντυπο τουριστικό υλικό  στις Διευθύνσεις Ανάπτυξης κάθε Περιφερειακής Ενότητας, προκειμένου να προωθηθεί  έγκαιρα και να τοποθετηθεί στο περίπτερο της Περιφέρειας.

Διευκρινίζουμε ότι στο πλαίσιο της απόδοσης ενιαίας εικόνας του περιπτέρου, οι φορείς δεν μπορούν να αναρτήσουν αφίσες, πανό κλπ.

Η Περιφέρεια αναλαμβάνει το κόστος του περιπτέρου και τη μεταφορά του έντυπου τουριστικού υλικού που θα παραδοθεί από τους φορείς στις Διευθύνσεις Ανάπτυξης κάθε Περιφερειακής Ενότητας μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης,  Απασχόλησης,  Εμπορίου και Τουρισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  (ταχ. δ/νση Υψηλάντη 1 Λαμία Τ.Κ. 35131,   τηλεφ: 22313 – 51216 και 51280,  FAX: 22313-51252    E-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., καθώς επίσης και στο  τηλέφωνο 22213-53591    (κ. Μαριάννα Λιάσκου  ,E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ).